03

Business To Business: H&M

Global Change

Tillsammans med våra vänner på Icon Brands har vi jobbat med olika typer av informationsfilmer till H&M. Ett hedersuppdrag där vi fått äran att förmedla deras ambitiösa insats för att påverka klimatfrågor och arbetsförhållanden inom textilindustrin.

Global Change Award

GCA är ett pris som uppmuntrar, hyllar och prisar nya innovationer inom modebranschen. Priset är det största initiativet i sitt slag. Det inleddes för att påskynda övergången från en linjär till en cirkulär modeindustri för att skydda planeten och våra levnadsförhållanden. Vi tog fram en film där vi träffar fem tidigare pristagare. Filmen skall förklara GCA och inspirera. Vi filmade och intervjuade i Stockholm och Milano.

H&M Klimatpositiv

 

 

En film som vi tog fram i ett enkelt och pedagogiskt manér för att informera internt om H&M:s högt uppsatta mål om att bli klimatpositiva.

H&M Foundation

H&M Foundation är en katalysator för positiv förändring inom rättigheter till utbildning, rent vatten och jämställdhet i utsatta områden samt klimatansvar kring vår värld i stort. I den här informationsfilmen utgick vi från H&M Foundations egen designmanual när vi animerade.

H&M Fair Living Wage

Det är en svår och slingrig väg att påverka arbetsförhållanden för textilindustrin i utvecklingsländer som exempelvis Bangladesh. H&M gör stora insatser och här förklarar vi komplexiteten med hjälp av film och animation.

Awards